Jaarlijkse premie

Via CAO van 5 november 2002 wordt met de maand december van ieder kalanderjaar aan iedere voltijdse medewerker een jaarlijkse premie toegekend ten bedrage 148€.

Vanaf januari 2006 werd een jaarlijkse premie ten bedrage van 70€ toegekend aan iedere voltijdse werknemer.  Deze premie wordt uitbetaald jaarlijks met de maand juni. Sinds het sectoraal akkoord 2015-2016 werd bekomen dat met de maand juni een bijkomend jaarlijkse premie toegekend wordt ten bedrage van 250€ bruto. De jaarlijkse premies met uitbetaling juni kunnen op ondernemingsvlak omgezet worden in een gelijkwaardig voordeel (maaltijdcheque / groepsverzekering).

Deeltijdse werknemers hebben recht op een premie volgens hun arbeidsduur. Bedienden met een onvolledige referteperiode hebben recht op 1/12e van de jaarpremie per volledig gepresteerde of daarmee gelijkgestelde maand.

Krijg je geen uitbetaling van jaarlijkse premie is de mogelijkheid natuurlijk bestaande dat een omzetting op ondernemingsvlak heeft plaats gevonden. Neem hiertoe zeker contact op via een personeelsafgevaardigde van je onderneming. De betaling van deze premie vindt plaats voor kerstdag.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Zoek op een andere zoekterm of bezorg ons je vraag

 
 

Op zoek naar informatie?

Vind in één klik wat je zoekt.

This search form (with id 1) does not exist!

 

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC202 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC202 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 311 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC202. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC202 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2021 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc202.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top