Sociaal fonds

Het sociaal fonds heeft tot doel aanvullende sociale voordelen te financieren, te organiseren of toe te kennen. Het Fonds wordt beheerd door een Raad van beheer, paritair samengesteld uit afgevaardigden van de werkgevers en van de bedienden.

Via het sociaal fonds worden vergoedingen toegekend inzake:

  • Syndicale premie

145€ op jaarbasis voor bedienden welke een voltijdse bijdrage betalen bij een erkende syndicale organisatie. 72,5€ op jaarbasis voor bedienden welke een verminderde bijdrage betalen bij een erkende syndicale organisatie.

 

  • Landingsbaan

148,74€/m bij opname landingsbaan vanaf 57j tot een 1/2de tewerkstelling

 

  • Kinderopvang

3€ per effectieve opvangdag , max. 600€/jaarbasis per kind per gerechtigde werknemer

 

  • Definitieve arbeidsongeschiktheid

186€/m gedurende maximaal 24 maanden

 

 

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Zoek op een andere zoekterm of bezorg ons je vraag

 
 

Op zoek naar informatie?

Vind in één klik wat je zoekt.

This search form (with id 1) does not exist!

 

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC202 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC202 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 202 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC202. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC202 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc202.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top