04-03-2020

Enquete voor het Colruytpersoneel!

Beste collega,

Als werknemer bij Colruyt weet je meer dan waarschijnlijk dat directie al geruime tijd vragende partij is om de werkvensters binnen de winkels te willen verruimen met mogelijke aanvang 5u en prestaties tot 22u (of zelfs 24u op vrijdagavond). Met alle partijen werd beslist om eerst te bekijken of er een ‘financieel kader’ bereikt kon worden. In een 2de fase zouden vervolgens nog andere belangrijke aspecten zoals veiligheid, gezondheid en afstemming werk<>gezin besproken moeten worden. Tot heden kunnen partijen echter geen akkoord bereiken aangaande het eerste ‘luik’.

Om verdere juiste gesprekken met directie te kunnen voeren wensen we echter mening te kennen van de Colruyt werknemer welke aangesloten is bij ACV Puls.
Je kan deelnemen aan onze bevraging via eenvoudige klik op volgende link: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=Xu6tlFIfX0u3__sNeTfztDQ73EA6s-REmWbdinx2d_RUNjJIVVQ2UEJZT0FHNE1XMjhST003QUZPUS4u

 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC202 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC202 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 202 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC202. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC202 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc202.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top