10-12-2019

Extra cadeautjes onder de kerstboom!

Je onvangt in december een éénmalige bruto premie van €75,- !

  • Voorwaarden: Je bent in dienst voor 30/11. Werk je deeltijds? Dan ontvang je dit  pro-rata.

Je ontvangt vanaf 1 januari een kilometervergoeding van €0,24,-  voor elke gereden kilometer in woon-werkverkeer !  Deze cadeautjes zijn een gevolg van het sectorakkoord dat ACV PULS in juli 2019 heeft ondertekend.

ACV Puls wenst je warme feestdagen!

 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC202 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC202 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 202 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC202. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC202 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc202.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top