14-11-2022

Gebruik My Trusto!

Vanuit ACV Puls ontvangen we steeds meer signalen dat gezinnen of alleenstaanden het moeilijk hebben om de eindjes aan elkaar te knopen, ook in de distributiesector.

Eén tegenslag is vaak voldoende om in een neerwaartse spiraal terecht te komen. Onbetaalde facturen groeien aan en leiden vaak tot een uitzichtloze schuldenberg door invorderingskosten, gerechtskosten, …

Dus vroegen ze zich bij Trusto af: Hoe kunnen we – structureel – voorkomen dat mensen met schulden in armoede belanden en hun waardigheid verliezen?

Werken met Trusto levert dus wel degelijk resultaat op: Het budget van mensen met schulden gaat niet meer op aan bijkomende incasso- en gerechtskosten. Via het objectief en juridisch aanvaard systeem start je vanaf de eerste maand aan je afbetalingen. Deze begeleiding kost veel minder dan wat men aan invorderingskosten moet afbetalen. Het is het duwtje in de rug om het heft in eigen handen te nemen en biedt een nieuw toekomstperspectief.
Bovendien krijg je als lid van ACV Puls korting op hun diensten!

Neem dus zeker eens een kijkje op www.mytrusto.be en contacteer hen vrijblijvend.

 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC202 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC202 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 202 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC202. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC202 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc202.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top