13-01-2021

In quarantaine na je vakantie?

De veiligheid op je job blijft in deze tijden belangrijk! Wie ziek is, zondert zich best af maar ook wanneer je langer dan 48u in het buitenland was, moet je in quarantaine én je laten testen. Je werkgever is de eindverantwoordelijke voor het welzijn op het werk en moet zich laten bijstaan door een interne én externe dienst preventie en bescherming op het werk.

Is er een collega niet in quarantaine en vormt dit een risico voor je collega’s? Spreek er dan je ACV-afgevaardigde over aan of contacteer ons via distributie@acv-csc.be . Vanuit de vakbond kunnen we een samenkomst met je Comité voor preventie en bescherming op het werk organiseren (afgekort het CPBW) om zo advies van de arbeidsgeneesheer te krijgen.

Wie de wetgeving omtrent de quarantaine regels wil nalezen kan dat hier doen.

 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC202 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC202 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 202 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC202. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC202 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc202.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top