05-04-2022

KOM NAAR DE GRATIS WORKSHOP: KEN IK MEZELF?

Het centrum voor Loopbaanontwikkeling nodigt je uit voor de workshop

‘Ken ik mezelf?’

‘Ken ik mezelf?’ is een workshop die je meer inzicht gaat geven over jou eigenschappen. Hoe goed ken je jezelf? Er worden 4 topics besproken:

Wie ben ik ?
Hoe zie ik mijn loopbaan nu ?
Hoe zie ik mijn loopbaan in de toekomst ?
Hoe gebruik ik mijn sterke kanten in een sollicitatie gesprek?
Kostprijs

Volledig GRATIS 😊

Deelnemers

Winkelmedewerkers die lid zijn van ACV Puls!

Wanneer?

Je hebt de keuze tussen 2 data :

12 mei 2022 en 19 mei 2022
Van 9u30 tot 16u

Waar?

ACV Puls – Sudermanstraat 5, 2000 Antwerpen

Inschrijving

Het aantal plaatsen voor de workshops zijn beperkt. Gelieve je op tijd in te schrijven, en dit kan tot 29 april 2022.

https://forms.office.com/r/wAvAA50HHZ

 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC202 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC202 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 202 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC202. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC202 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc202.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top