17-03-2020

Nieuwe maatregelen coronavirus

De stem van ACV Puls Vakbond én het personeel wordt gehoord: de supermarkten nemen maatregelen tegen het coronavirus: “Een klant per 10 vierkante meter is nog toegelaten”, klinkt het. Deze nieuwe regel geldt vanaf morgenmiddag. Een rush is dus zeker niet nodig!

Zo wordt onder meer afgeraden om cash te betalen en gevraagd om afstand van 1 meter te houden. In sommige winkels wordt dit zelfs visueel duidelijk gemaakt om het winkelen te vergemakkelijken. Dat geldt zowel voor het personeel als voor de klanten.

Doe ook uw boodschappen alleen.Hoe minder mensen in een winkel, hoe beter voor iedereen.

 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC202 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC202 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 202 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC202. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC202 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc202.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top