23-02-2021

Overzicht acties 25 februari

Dat we nu donderdag 25 februari in actie schieten is wel zeker! Maar wat staat er in jouw provincie te gebeuren? Een overzicht:

Antwerpen
een interactieve drive-in actie met getuigenissen uit de praktijk, een heldere uitleg over onze eisen, toepasselijke muziek en veel ambiance. Natuurlijk verloopt alles 100% Coronaproof.

van 11.56u tot 13.00u (welkom vanaf 11.00u). Een belachelijk tijdstip waarmee we willen tonen dat we 0,4% opslag ook belachelijk vinden.
Grote Parking Domein De Nekker in Mechelen (Spuibeekstraat)
Deelnemen kan enkel met de wagen (1 deelnemer per wagen)
Lunchpakket wordt voorzien
Zin om mee te doen? Schrijf je dan in via deze link

Vlaams-Brabant / Brussel
op 2 locaties

Brussel, op de Kunstberg (bovenaan op het plein – Naamsestraat) gaat een spectaculaire actie door, maximum 75 deelnemers.
Brussel, voor de Nationale Bank van België ( Berlaimontlaan 14) 1000 Brussel, maximum 100 deelnemers met levendige speeches en getuigenissen.
Verwelkoming 10u – start om 10u30

Aantal deelnemers is beperkt, schrijf je bij vera.janssens@acv-csc.be

West-Vlaanderen
In Roeselare zetten de werknemers de loonnormwet op een aanhangwagen en wordt deze naar het containerpark afgevoerd.

Let op: je kan niet meer deelnemen aan deze actie wegens volzet. Natuurlijk kan je onze campagne ondersteunen. Bekijk hier alle actiemogelijkheden.

Limburg / Kempen
Op 25 februari organiseren onze Limburgse collega’s een auto-flashmob. Met drone-beelden wordt een mooie video gemaakt die je bij de verslaggeving van de acties kunt bewonderen.

Oost-Vlaanderen
Welkom om 10u op RADIO SYNDICAL. We maken een uur syndicale radio en roepen iedereen op om tijdens het werk naar onze radio te luisteren. We luisteren ook naar enkele live-getuigenissen van werknemersafgevaardigden. De uitzending wordt opgenomen en kan later herbeluisterd worden

De uitzending gaat live vanuit Deinze, Brielpoort met drive-in voor 100 wagens en is volzet. Natuurlijk kan je onze campagne ondersteunen.

Bekijk alle actiemogelijkheden op www.wemakenhetbeter.be

 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC202 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC202 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 202 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC202. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC202 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc202.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top