27-01-2023

VIERDAAGSE WERKWEEK = SUCCES!

In de Action van Geraardsbergen is de vierdaagse werkweek een doorslaand succes: ‘Nooit meer terug naar vijf’

Winkelketen Action introduceerde begin januari de vierdaagse werkweek. Van de drieduizend medewerkers in België doet na een goede drie weken al 10 procent mee. Ook in Geraardsbergen waagden drie van de zestien Action-werknemers zich al aan de ‘sprong’.

“Ik heb nu gewoon meer mentale rust.” Verkoopster Elsy (46), die druk in de weer is in het Action-filiaal in Geraardsbergen, vertelt opgewekt over de vierdaagse werkweek waarvoor ze onlangs koos. “Ik werk dus vier volle dagen per week in plaats van vijf, oftewel 28 uur per week.”

Lees hier het volledige artikel in De Morgen.

 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC202 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC202 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 202 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC202. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC202 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc202.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top