13-12-2021

Eindejaar organisatie 2021 (voor het winkelpersoneel Colruyt Laagste Prijzen).

De feestdagen (Kerstdag en Nieuwjaarsdag) vallen op zaterdagen.

Er kan gewerkt worden in de verruimde werkvensters, vanaf 5u, tot maximaal 22u. Zoals werd overeengekomen in de vernieuwde cao arbeidsorganisatie eerder dit jaar.
1. Vrijwillige basis
2. Verloning aan 50% extra tussen 5u en 6u en na 18u
Op de donderdagen voor Kerstavond en oudejaarsavond zullen de winkels open blijven tot 21u, en op vrijdag 24 en 31 december (Kerstavond en oudejaarsavond) tot 18u. De opening van deze é laatst vernoemde dagen zal gebeuren om 8u ’s morgends.
Zaterdag 25 december 2021 en zaterdag 1 januari 2021 zijn feestdagen, er worden die dagen dus NIET gewerkt.
2 januari 2022 valt op een zondag, er zal NIET gewerkt worden.

 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC202 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC202 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 202 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC202. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC202 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc202.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top