20-05-2021

Premie van €145!

Ben je aangesloten bij ACV Puls en werk je binnen PC202? Dan heb je recht op de syndicale premie van €145,- of €72,5,- als je een verlaagde bijdrage betaalt, op voorwaarde dat je al lid bent sinds december 2020.

Deze maand ontvang je bij je loonbrief van je werkgever een attest. Bezorg dit ingevuld én ondertekend aan je ACV Puls-afgevaardigde.

Je kan het ook afgeven op je plaatselijke ACV-kantoor of opsturen naar:

ACV Puls tav syndicale premies

Sudermanstraat 5

2000 Antwerpen 

Het bedrag wordt vanaf 15 juni op je rekening gestort!

 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC202 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC202 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 202 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC202. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC202 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc202.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top