26-05-2020

Resultaten bespreking Colruyt 7 april

Aan de werkneemsters en werknemers vanColruyt, Okay, Okay compact, Bioplanet, CRU, Dreamland et Dreambaby

Op maandag 6 april werd een akkoord goedgekeurd bij Colruyt over de tijdelijke compensaties die nu en in de toekomst zullen worden toegepast in de volledige Colruytgroep. Het akkoord handelde dus niet alleen over het personeel in de verkoop en in de centrale diensten van Colruyt, maar ook in de ketens Bioplanet, Okay, Okay Compact, CRU, Dreamland en Dreambaby.
Naast dit “financiële” akkoord kwam ook het thema veiligheid uitvoerig aan bod.
De vakorganisaties hebben gevraagd dat de werkgever een aantal nieuwe maatregelen zou treffen die moeten worden toegepast voor alle winkels (+ bepaalde specifieke aspecten in de grote agglomeraties), zonder enige lokale of regionale beoordeling/interpretatie. De modaliteiten van deze maatregelen zullen vandaag dinsdag worden besproken in de beperkte vergadering van het CPBW.

Bekijk hier op het pamflet je compensatie in detail:

Pamflet COLRUYT 07042020

 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC202 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC202 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 202 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC202. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC202 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc202.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top