24-03-2021

Tijdelijk werkloos door de nieuwe corona-maatregelen?

Nieuwe coronamaatregelen: vanaf zaterdag 27 maart mag je in niet-essentiële winkels enkel gaan winkelen op afspraak en met maximum 2 personen. De kans is reëel dat je werkgever beslist om je (opnieuw) in tijdelijke werkloosheid te zetten. Hierbij nog een handig schema om te bekijken wat jij moet doen. 👇 Als je het voorbije jaar niet van werkgever veranderde én niet van vakbond, hoef je dus niets te doen.

Vanuit ACV Puls zijn we er voor je met al je vragen via distributie@acv-csc.be We hopen uiteraard mee dat deze maatregelen niet langer duren dan nodig. Een vlotte heropening in veilige omstandigheden voor iedereen blijft dan ook onze prioriteit. 💚

 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC202 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC202 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 202 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC202. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC202 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc202.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top