25-04-2022

Welke slogan past hier?

Welke slogan past hier?

De distributie van ACV Puls gaat op zoek naar een nieuwe slogan! Want na 10 jaar ‘voor wie werkt aan de winkel’ is het tijd voor iets nieuws én fris.
Wat vat voor jou de tijdsgeest in onze sector goed samen? Of hoe kunnen we onze leden enthousiasmeren?
Laat de nieuwe slogan een frisse start zijn om méér uit onze job te halen.

Wat denk jij? Laat het ons weten via distributie@acv-csc.be. Je maakt ook meteen kans op een boekenbon van Standaard Boekhandel!

 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC202 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC202 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 202 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC202. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC202 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc202.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top